04 November 2013

Iklan Stikcy - Klik Iklan Versi Malaysia

Salam dan apa khabar korang semua. Untuk post kali ni nak share sikit la pasal program baru yang tengah hot kat laman maya ni. Mesti korang pernah dengar PPC - Pay Per Click, program di mana korang akan dapat komisyen jika iklan diklik oleh orang lain. Program macam ni dah berlambak dibuat oleh mereka di negara luar. So, program iklan sticky ni 100% dibuat oleh orang Malaysia. Setakat ni dah ramai yang join. Program ni lebih kurang macam 8share gak la sebab dibayar berdasarkan iklan yang diklik. Jadi marilah pakat join di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=duitrm 
Boleh rilek sambil online facebook kan. Semoga berjaya. 

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my