28 September 2009

Jom Main Jutaria



Ni kira antara permainan yang digemari satu masa dulu. Teringat time petang lepak2 dengan kawan dan adik beradik untuk main Jutaria ni. Sape yang rasa xtau main boleh jadi bank jer, jag dan bagi duit kat sape yang menang. Masing-masing beria nak kumpul harta, paling menjadi rebutan macam lapangan terbang , bangunan penting dan lain2 lagi. Selalunya xikut pun peraturan sebenar, just nk lawan sape yang dapat kumpul banyak duit. Janji puas hati dan dapat enjoy time tu. Permainan ni masih ada kat pasaran tapi xramai yang berminat kerana ianya mempunyai persamaan dengan Saidina yang lebih advance.

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my