This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

12 Mac 2010

Kuala Lumpur Design Week 2010 - Pastikan Kehadiran Korang


Kuala Lumpur Design Week 2010 akan tiba tidak lama lagi, dengan tema tahun ini iaitu '20/10'- komponen nombor  showceses (20 acara di 10 lokasi ). Acara ini akan berlangsung selama 2 minggu membabitkan art exhibition and istallations, forum , acara gempak dan penyerahan anugerah dalam bidang berkaitan.
Salah satu kemunculan istimewa ialah Creative Review dari UK iaitu design magazine terkenal di Eropah. Pastiakan korang check out hasil karya daripada nama-nama terhebat dalam industri kreatif sama ada dari luar dan dalam negara.
The Kuala Lumpur Design Week 2010 akan berlangsung dari 1 May hingga 15 May . Maklumat lanjut di LAMAN RASMI dan GROUP FACEBOOK.

Levi’s X Medicom Toy 1000% Denim Be@rbrick

Jalinan kerjasama antara label Levi`s dengan Medicom Toy untuk pembukaan store konsep di Taiwan menghasilkan limited edition 1000% Be@brick. Be@rbrick ni dilitupi oleh kain  denim hitam dan klasik features  classic Levi’s leather patch. Hanya 5 unit yang dikeluarkan dan akan diberikan kepada pengunjung yang membelanjakan minimum  NTD5,000 di store baru tersebut. Maklumat Lanjut di http://www.toybeast.com/







10 Mac 2010

Katakan Wow!!!



Macam mana dengan ilustrasi ni? Terpegun tak? Katakan saja wow sebab ilustrasi ni dihasilkan dengan penuh teliti. Kebanyakkan hasil karya seperti ini terdapat di Deviantart. Nak tengok yang lagi best klik >>SINI<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my