This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

05 Julai 2010

Komik UMBRA Kembali - Rekrut Kartunis Diperlukan

Syarikat AKAR CREATIVE sedang merancang untuk menerbitkan semula majalah komik UMBRA (yang pada awalnya diterbitkan oleh pakcik Ubder secara zine dan kemudian diambil alih untuk dijadikan majalah info/komik mainstream), jadi mereka memerlukan penyumbang komik / kartun untuk dimuatkan ke dalam majalah itu.

Syarat-syarat penyertaan (bunyi mcm peraduan la plak):

- Kepada sesiapa yang berbakat dalam penghasilan komik, seni ilustrasi atau sesiapa sahaja yang ingin menceburkan diri buat kali pertama dalam bidang komik. Yang otai pun boleh jugak join, tapi jangan expect payment yang tinggi. Sekadar nak buat part time / mengisi masa lapang ok la.

- Berdedikasi dan dapat siapkan kerja mengikut deadline yang diberikan. Tak nak main separuh jalan je. At least dah ada perancangan dalam 5-6 isu. Lagi banyak perancangan lagi bagus supaya majalah ni dapat bertahan selama-lamanya (setahun / 12 isu punya perancangan dah pun kemas!). So korang pun boleh budget side income korang masuk byk mana bulan-bulan kan?

- Sila hantarkan resume beserta portfolio ke emel kepada Cik Noriz di akarcreative@yahoo.com, atau terus menghubungi beliau di 012-319 0079.

MAJULAH KOMIK UNTUK NEGARA

DISUNTING DARI PERGH.COM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my