25 Februari 2011

Suka Kitar Semula Di SAYS.my


Suka kitar semula merupakan blog khas untuk projek akhir aku pada semester ini. Ianya mempunyai kaitan dengan kitar semula iaitu mengamalkannya dalam kehidupan seharian. Bagi korang yang sudah mempunyai akaun SAYS.my boleh la sokong kempen oleh suka kitar semula dan kumpul point yang ada untuk mendapat ganjaran yang pelbagai pada masa hadapan. Bagi yang belum mendaftar akaun SAYS.my sila klik di sini >>DAFTAR<<. Jadi tunggu apa lagi, tidak perlu membuang masa kerana sokongan anda turut membantu keberkesanan kempen kitar semula yang dianjurkan ini. Klik link ini: 

23 Februari 2011

Photorealistic Artworks Oleh Alyssa Monk

Salah satu hobi aku adalah bila menulis post baru untuk blog ini ialah berkongsi beberapa hasil pengkarya yang boleh dijadikan inspirasi. Pengkarya pilihan aku kali ini ialah seseorang yang berupaya menghasilkan 'artworks' yang realistik dan kelihatan seperti dalam gambar asal. Pengkarya tersebut ialah Alyssa Monk.


Hasil karya oleh Alyssa menerokai tekanan antara abstrak dan realisme, menggunakan filters yang berbeza yang juga menampilkan tubuh badan. Ayuh layan beberapa artwork hebat beliau. Peace!!
Maklumat lanjut termasuk biodata dan hasil karya boleh layari website beliau dihttp://www.alyssamonks.com

22 Februari 2011

Review Di Wow!!! Dasyatnye!!


Terima kasih diucapkan kepada tuan punya web Wow!!! Dasyatnye!! kerana sudi buat review pasal blog AKU SEMPOI. Walaupun review agak ringkas namun cukup untuk membantu viewer untuk datang ke blog aku. Apapun teruskan penyokong blog nie. Peace!!

21 Februari 2011

Logo Viscom Titans

Ini merupakan rekaan logo oleh aku untuk team sukan Viscom Titans Universiti Malaysia Kelantan. Logo ini menggunakan 3 warna sahaja iaitu merah , putih dan hitam. Vector kepala harimau yang dipilih bagi melambangkan kekuatan dan ketangkasan seta semangat yang ada. Kalau ada komen boleh beri, dan kalau nak tempah logo dari aku boleh juga komen. Thanks.

Komik Keluang Man Kembali