09 Jun 2011

10 Contoh Karya 3D Realistik Terbaik


Mata kita sering kali memandang sesuatu yang berbentuk 3D sebagai sesuatu yang menarik kerana ianya seringkali dilihat oleh mata kita. Hasil karya 3D dihasilkan dengan penuh kreatif dan mampu menarik minat orang ramai untuk menghayati. Ini disebabkan ianya lebih mesra penglihatan dan lebih popular kepada para pereka sekarang. Untuk post kali ini aku beri 10 contoh supaya memberi sedikit inspirasi dalam berkarya pada masa akan datang. Komen kalau post ini menarik dan membantu anda. 08 Jun 2011

Kreatif Gaya Encik Ekaiy


Pada post kali ini aku ingin memperkenalkan seorang yang berbakat besar dalam bidang conteng-conteng ni tapi seringkali sibuk dengan kerja tetap beliau. Banyak hasil karya yang menarik telah dihasilkan oleh beliau. Korang layan sebahagian contoh yang ada ini. Hasil karya dibuat dengan menarik dan teliti. Apa pendapat korang?
Untuk menempah dekorasi meja kerja, sila hantarkan butiran seperti:

1-gambar yang ingin dilukis
2-saiz gambar
3-ciri-ciri lain(nama,logo@trademark)
4-no telefon utk dihubungi

dan pm ke inbox FACEBOOK BELIAU (sila klik)

harga : 

saiz A6-RM 5
saiz A5-RM 10
saiz A4-RM 15

harga tak termasuk kos penghantaran pos ekspres

APA LAGI, ORDER LA CEPAT...SOKONG BAKAT TEMPATAN :)

05 Jun 2011

Reka Dialog Dan Menang


Wuuhuu Online menganjurkan peraduan reka dialog kepadapembaca setia majalah wuuhuu dilaman web mereka. Korang hanya perlu isikan dialog rekaan anda di ruang kosong yang disediakan. Hadiah wang tunai menanti 3 orang pemenang, dan keputusan akan diumumkan dalam setiap keluaran wuuhuuonline.com. Pilihan Pengadil Adalah Muktamad. Untuk maklumat lanjut sila klik: 


Komik Keluang Man Kembali