29 April 2009

Aktiviti Time Cuti



Aritu aku balik kampung cuti seminggu sementara balik semula ke kampus untuk presentation assessment. Antara perkara yang aku lakukan ialah melepak dirumah untuk menghabiskan membaca komik2 GEMPAK yang tak sempat baca selama 4 isu. Banyak gak idea selepas membaca disamping 2 aku gak baca komik info hiburan UTOPIA, memang setiap bulan xpernah miss la. Ada terbaca gak pasal street fighter competition design character, tapi memandangkan tarikh tutup dah dekat so malas nak join la.

Rupanya aku xsedar yang kat atas meja aku ada beberapa buah majalah ujang BUNDLE yang abang aku beli kt pasar pasar dengan harga RM1 sebuah, so apalagi layan la. Aku memang minat dengan majalah UJANG yang lama2 lagi pasal masa 2 ialah zaman kegemilangannya dengan jumlah kartunis yang ramai sera berbakat juga dikenali ramai. Selepas pengunduran beberapa kartunis untuk menyertai syarikat lain dan memulakan karya solo, majalah ujang dah xberapa best. Itu antara sebab aku xberapa minat generasi ujang sekarang. Antara sebab yang ketara ialah pengasas iaitu kartunis ujang 2 sendiri yang xda. Pe aku merepek kali ni pun xtau la. Layan jer..peace!!

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my