13 April 2009

Top 5 Photoshop Tutorial Website

Aku nak share dengan kawan2 antara laman web yang aku masuk untuk belajar macam2 tentang photoshop ni. Selain daripada youtube yang terhad sumbernya, kita leh juga belajar dari website yang ada khas untuk tutorial photoshop ni. Ni top 5 website yang selalu aku ikuti. Just klik kt logo 2.



Ni adalah website dengan bilangan toturial yang best2 dan top quality artikel gak. Post baru pada setiap hari juga dengan bonus tutorial dan file yang boleh didownload.



Website ni tidak mempunyai koleksi tutorial yang banyak tapi try layan jugak sebab produk yang dihasilkan merupakan yang berkualiti.




Website ni pulak adalah kolaborasi pengguna dengan pelbagai gaya dan peringkat kemahiran masing2, tutorial juga taklah banyak sangat tapi boleh la nak try pe yang baru dalam website ni.



Yang ni merupakan website yang cukup dikenali oleh peminat photoshop, keran turut menyediakan tutorial dalam fotografi dan web design. Step yang ditunjukkan mudah difahami serta video yang berkualiti.




Tutorial yang berkualiti dan menjadi inspirasi untuk korang ada dalam website ni, juga sesuai untuk projek photoshop yang best2. Tapi kelemahannya jarang di update dengan post2 baru. Apapun korang masih bolh try dengan trick2 yang best dan berguna.

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my