25 Julai 2009

Kamen Rider Blog



Tengok jer karekter kat atas ni pasti korang teringat kembali dulu- dulu menonton siri Masked Rider Black rx time tu. Masked Rider Black antara siri yang popular menjadi kegemaran kanak-kanak 20 tahun dulu di Malaysia. Sekarang siri dah masuk yang keberapa ntah. Masked Rider banyak memberi pengaruh dan inspirasi kepada aku untuk berkarya yang menjadikannya rujukan kerana karekter yang tersendiri. Mana boleh lupa dengan rider kick yang mampu memusnahkan lawan. Untuk korang yang berminat mengimbau kenangan dulu atau mengetahui lebih lanjut boleh layari blog Masked Rider di http://kamenridergallery.blogspot.com

1 Komen Korang:

kEy berkata...

ala....aku lagi minat gaban!
y0sh~~~~
lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my