09 November 2009

Jom Layan Website Ni

Sebenarnya aku tak tau nak cerita pasal apa, so bagi review sikit pasal website yang diminati oleh remaja urban masa kini. Website yang aku layan 2, 3 hari ni ialah Junkonline dan KLue online. Disini terdapat informasi yang bagus untuk remaja yang berminat terutama berkaitan hiburan. Selain website nie, diorang gak ada terbitkan majalah sendiri setiap bulan. So harap korang support dan rajin-rajin view website ni. Kalau malas, beli jer majalah diorang.

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my