This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

13 November 2009

Rock The World 9 - Kini Kembali -Jom Suppport


10 November 2009

Sape Nak Menang Hadiah Buku Dari PTS ?


Sempena cuti sekolah ni, syarikat penerbit buku PTS telah melancarkan Kempen Membaca Musim Cuti Sekolah disamping mengadakan peraduan Saya Mahu Hadiah PTS. Korang hanya perlu membeli barangan keluaran bernilai RM25 ke atas dan mengisi borang yang boleh didapati di kedai- kedai yang terlibat yang menjual buku keluaran PTS ini. Bagi blogger pula, korang boleh mendapat hadiah buku percuma hanya dengan mempamerkan iklan PTS ini. Harap korang semua dapat memberi sambutan terhadap promosi yang dibuat. Untuk maklumat lanjut KLIK jer iklan PTS kat sebelah kiri blog nie. Peace!!

09 November 2009

Jom Layan Website Ni

Sebenarnya aku tak tau nak cerita pasal apa, so bagi review sikit pasal website yang diminati oleh remaja urban masa kini. Website yang aku layan 2, 3 hari ni ialah Junkonline dan KLue online. Disini terdapat informasi yang bagus untuk remaja yang berminat terutama berkaitan hiburan. Selain website nie, diorang gak ada terbitkan majalah sendiri setiap bulan. So harap korang support dan rajin-rajin view website ni. Kalau malas, beli jer majalah diorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my