27 Februari 2010

Aku Sempoi Fan Club

Thanks kepada korang yang sudi menjadi peminat kepada blog aku yang tak seberapa ni. Kalau sebelum ni hanya yang ada blog jer yang boleh jadi follower tapi sekarang yang ada Facebook pun boleh join jadi peminat. Sebarang cadangan, idea dan kritikan berkenaan wajah baru blog ini dialukan daripada kawan-kawan semua. Lawat Aku Sempoi di Facebook dan bagi sokongan ok.Peace!!

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my