03 April 2010

Ku Curi Gambar Mu Ku Edit - Photoshopkan Gambar Korang








Ini adalah aktiviti aku time mula-mula join Facebook dan sengaja edit gambar member-member untuk memenuhkan album gambar di Facebook. Teknik photoshop yang aku gunakan amatlah simple. Cukup sekadar untuk menampakkan perbezaan disamping memuaskan hati tuan punya gambar. Sebab nama album macam tu kerana gambar diorang terlebih dahulu aku ambil dan edit sebelum memberitahu kepada tuan punya gamabar. Bagi sesiapa yang yang nak view gambar lain boleh klik kat bawah ni:

1 Komen Korang:

cabi berkata...

i think u r very creative! keep it up~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my