19 September 2010

NEW BLOG - SYOK SENDIRI PHOTOBLOG


Firstly sori banyak-2 sebab lama tak update blog nie. Banyak kerja nak disetelkan termasuk projek komik dan button badges aku budak seni. Di kesempatan ni juga aku nak promote blog terbaru aku iaitu AKU NAPIE PHOTOBLOG. Blog ni bukan la blog special tentang dunia fotografi yang diminati remaja masa kini, tetapi sekadar himpunan foto dan gambar yang diedit oleh aku. Luangkan masa korang sebentar untuk view dan memberi komen terhadap foto-2 yang ada. Thanks terus sokong blog nie. Nantikan post yang best selepas ini. Peace!!

2 ulasan:

sabree hussin berkata...

projek ape tu?

aku_NAPiE berkata...

projek komik BOOMIK - tgk post terbaru ok.

Komik Keluang Man Kembali