03 November 2010

Aku Sempoi Fan Page Cecah 1000++ Member Like

Sekalung terima kasih yang telah menyokong blog aku ni yang tak seberapa ni. Akhirnya dah  mencecah 1000 orang 'Like' fan page AKU SEMPOI. Suatu pencapaian yang agak besar selama ber 'blog' ing ni walaupun follower kat blog ni belum sampai 100 orang. Ini pun dah kira ok sebab ramai yang mempunyai akaun Facebook berbanding akaun Google sekarang ni. Thanks gak kepada geng-geng AKUBUDAKSENI.COM yang support dan menjalinkan kerjasama yang best-best. So, kepada yang korang belum join fan page boleh la 'Like' ramai-ramai ok. Jangan lupa view blog ni selalu sebab aku akan sentiasa update setiap hari. Insyaallah.

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my