16 November 2010

Peraduan Teka Judul Buku PTS

(klik gambar untuk lebih jelas)
Penerbit buku PTS sekali lagi menganjurkan peraduan yang menarik kesinambungan peraduan yang telah dianjurkan pada tahun lepas. Tapi penyertaan kali ini lebih besar dimana korang hanya perlu menghantar jawapan melalui sms saja. Syarat utama korang kena beli produk keluaran RM30 keatas untuk berpeluang menyertainya. Antara hadiah mingguan yang ditawarkan seperti Nintendo Wii, Sony PS2, I Phone dan macam-macam lagi. Cara penyertaan seperti berikut:

(klik gambar untuk lebih jelas)
Tunggu apa lagi. Info dah dapat. Bertindak jer untuk join, mana tahu ada rezeki kan.Untuk keterangan lanjut lagi ke laman web: http://www.pts.com.my/peraduan/

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my