This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

03 April 2010

Ku Curi Gambar Mu Ku Edit - Photoshopkan Gambar Korang








Ini adalah aktiviti aku time mula-mula join Facebook dan sengaja edit gambar member-member untuk memenuhkan album gambar di Facebook. Teknik photoshop yang aku gunakan amatlah simple. Cukup sekadar untuk menampakkan perbezaan disamping memuaskan hati tuan punya gambar. Sebab nama album macam tu kerana gambar diorang terlebih dahulu aku ambil dan edit sebelum memberitahu kepada tuan punya gamabar. Bagi sesiapa yang yang nak view gambar lain boleh klik kat bawah ni:

29 Mac 2010

Hadiah Agak Lumayan - Itu Pun Tak Nak Join?


Syarat Penyertaan:
1. 16 Tahun ke atas 
2. Karya hendaklah asli dan bebas dari peniruan, penipuan akan automatik reject. 
3. Saiz karya adalah A4
4.Tema adalah berkenaan kreativiti dan berkaitan.(BEBAS)
5.Setiap design yang terpilih akan disiarkan di blog dan facebOok Aku Budak Seni untuk tujuan    pemilihan yang terbaik. 
6.Design terbaik akan dijadikan design t shirt rasmi untuk group Aku Budak Seni.
7.Karya mesti di hantar ke kartunisu@gmail.com dengan subject TEE DESIGN
8.Tarikh tutup penyertaan adalah 31 Mei 2010.
9.Sebarang pertanyaan di chatbox dan emel kartunisu@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my