01 April 2011

10 Contoh High Speed Photography

High Speed Photographing merupakan salah satu teknik yang digunakan dalam fotografi biarpun ianya susah dipraktikkan namun ia mampu mencapai "eye catching" dalam foto yang diambil. Teknik ini merupakan seni mengambil gmbar secara cepat tanpa merosakkan mode scene atau event yang ingin diambil. Setiap fotografer mempunyai teknik tersendiri dan menggunakan cara yang berlainan. Ini merupakan contoh foto yang menunjukkkan high sped photography. Layan dan komen post ini ok. :)
 








 

9 Komen Korang:

asmaliey berkata...

menarik!i love photography!!!

sempooi berkata...

nice sgt la... leh ajar x??

SyerAgh berkata...

jenis model kamera apa yang leh digunakan untuk buat gmbr nie nape?

aku_NAPiE berkata...

semua kamera boleh guna..tp kna tmbah gadget tmbahan..cm yg aku tau diorg ada guna FASTCAM MH4-10K high-speed camera. mmg boleh nmpak la....

Wani berkata...

memang sempoi lah!

semat sangat dowh..nak tangkap satu mcm ni ^^

aku_NAPiE berkata...

betul 2....xsalah cuba perkara baru ni.....hihi

Himura Hazezy berkata...

wow, smart gile! kena pakai DSLR ke napie? digital camera biasa boleh tak?

aku_NAPiE berkata...

ada peralatan tmbahan kalo guna dslr pun..kalo x kan jd sharp cmni...slamat mncuba..

pijut berkata...

wah...cantik2 smua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my