12 April 2011

Cara Mudah Dapat Follower Twitter


Korang ada twitter tapi follower masih bawah 100? Ini cara mudah untuk dapat follower twitter, facebook fan dan youtube viewer. Dengan laman web http://twiends.com korang akan dapat follower dengan pantas dan senang tanpa perlu klik di twitter diorang. Caranya korang perlu daftar dan isi maklumat yang dikehendaki, selepas itu dah boleh gunakan untuk menambah follower tak kira dari  Malaysia atau luar negara. Aku pun baru jer try laman web ni, hasilnya 100 follower dalam sehari. Ok la kan, dapat gak membantu klik iklan-iklan dari churpchurp dan says.my. Selamat mencuba kawan-kawan.

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my