27 Jun 2011

Cara Mudah Tingkat Trafik Blog


Ramai follower belum tentu mengambarkan trafik yang tinggi ke blog korang pada setiap orang. Ini kerana follower yang ada bukan semua rajin untuk blogwalking ke blog lain. Jadi pada post kali ini aku ingin berkongsi salah satu laman web yang menawarkan trafik yang tinggi berdasarkan post korang yang menarik perhatian. Apa kata korang mencuba www.ohbelog.com . Laman web ini menawarkan beberapa fungsi yang adil diantara semua blogger yang menyertainya dimana korang perlu meletak widget diorang dan mereka akan paparkan post korang di laman ini.

Ini merupakan stat blog AKU SEMPOI setelah beberapa menyertai ohbelog.com ini. Ternyata trafik yang datang ke blog ini agak tinggi berbanding biasa dimana peningkatan sebanyak 620% berbanding biasa. Aku pasti korang pun teringin nak join dan dapat membantu trafik ke blog disamping klik-klik iklan di laman blog korang tu.
Ini pula e-referrer daripada laman web ohbelog yang banyak membantu menaikkan traffik ke blog AKU SEMPOI. Korang tunggu apa lagi, ayuh mencuba di laman web ohbelog.com ni. Sila tinggalkan komen jika post ini membantu dan memberi idea kepada korang :)

9 Komen Korang:

fierapirot berkata...

wahh info yang menarik...=)..thanks..

Zaini berkata...

Terima kasih. Memang trafik itu penting. Lagi ramai lagi seronok dan bersemangat nak terus menulis.

Trafik itu segalanya tapi content is the king

aku_NAPiE berkata...

cuma berkongsi info utk kawan-kawan..harap dpt trafik best ke blog korang :)

Hans berkata...

wah
tinggi trafik
bagus2

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

aku_NAPiE berkata...

ape lg hans...cuba je,,mana tau menjadi

Mosyak! berkata...

thanx ya!

Miza Ramli berkata...

tq share info

video wedding bandung berkata...

I've checked that link, thats work fine. thx for sharing.

gerepu_besi berkata...

Bagi blog aku kurrreennnggg sikit jer la. :) skrng paling banyak membantu. APESAL.COM. best gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my