25 Ogos 2012

10 Contoh Menarik Fotografi Industri


Untuk post kali ini aku nak bagi kat korang contoh terbaik fotografi cemerlang perindustrian untuk inspirasi anda. Fotografi Perindustrian ialah satu kawasan khas fotografi korporat. Jenis fotografi adalah sangat berguna apabila korang nak menekankan keupayaan syarikat klien dalam risalah pemasaran mereka, laporan tahunan dan katalog. Dengan bantuan gambar menarik, korang boleh dengan mudah merebut perhatian syarikat tersebut dan dengan itu mendapat kontrak baru. Mana tahu kan? Harap korang mendapat sedikit inspirasi dalam bergambar nanti. Layan jer :)










Harap korang enjoy, sebarang idea dan pendapat boleh emel ke: akunapie@yahoo.com. Layan jer :)

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my