13 Ogos 2012

5 Logo Percuma Format PSD (Photoshop)


Untuk freebies items pada kali ini aku nak bagi kink untuk logo dalam format PSD kepada korang yang terlibat dalam bidang design. Bukan bermaksud untuk ciplak idea orang tapi korang boleh edit mengikut kesesuaian koran tu. Aku berharap bahawa ini kompilasi template logo percuma akan membantu koranghasilakn logo yang hebat . Kita tahu bahawa mencipta logo untuk syarikat atau perniagaan memerlukan banyak masa dan usaha. Tambahan pula, reka bentuk logo mestilah unik dan tidak dapat dilupakan supaya pasaran sasaran mudah ingat syarikat dan barangan atau perkhidmatan. Jom layan logo tersebut. Dengan klik sahaj kat link tersebut ok :)










0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my