This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

25 Ogos 2012

10 Contoh Ruang Kerja Untuk Freelancer


Mencari ruang kerja bebas yang dihuraikan dan pejabat kreatif adalah menyeronokkan dan oleh itu aku tunjukkan beberapa contoh ruang kerja kreatif namun mewujudkan ruang kerja itu memerlukan banyak pemikiran dan usaha. Ruang kerja harus bagus, selesa dan mudah bebas kekusutan iaitu; dan korang tidak perlu menjadi state-of-the-art untuk mewujudkan satu tempat kerja yang bagus produktif. Di sini, aku tunjukkan ruang kerja bebas dan kreatif. Harap korang enjoy dan dapat inspirasi untuk hasilkan ruang camni di rumah atau pejabat korang tu :)












10 Contoh Menarik Fotografi Industri


Untuk post kali ini aku nak bagi kat korang contoh terbaik fotografi cemerlang perindustrian untuk inspirasi anda. Fotografi Perindustrian ialah satu kawasan khas fotografi korporat. Jenis fotografi adalah sangat berguna apabila korang nak menekankan keupayaan syarikat klien dalam risalah pemasaran mereka, laporan tahunan dan katalog. Dengan bantuan gambar menarik, korang boleh dengan mudah merebut perhatian syarikat tersebut dan dengan itu mendapat kontrak baru. Mana tahu kan? Harap korang mendapat sedikit inspirasi dalam bergambar nanti. Layan jer :)










Harap korang enjoy, sebarang idea dan pendapat boleh emel ke: akunapie@yahoo.com. Layan jer :)

19 Ogos 2012

8 Contoh Single Page Website Untuk Inspirasi


Sepanjang sejarah, artis hebat sentiasa mencari cara-cara baru untuk menunjukkan kreativiti  mereka dan mewujudkan trend baru dan teknik untuk tunjukkan kerja mereka adalah lain dari yang lain. Definisi reka bentuk adalah lebih kritikal dari segi moden seperti sekarang reka bentuk adalah satu cara komunikasi dan lebih khusus, reka bentuk Web dan mentakrifkan platform untuk kandungan. Ada ada "Baik" dan "Buruk" dalam reka bentuk. Ia sentiasa akan mentakrifkan sebagai "Berbeza". Ini 10 contoh laman web simple untuk korang sebagai inspirsi dalam penghasilan laman web terbaik kategori single web.
Korang akan menemui pelbagai reka bentuk yang sangat kreatif, cantik dan yang paling penting yang menjadi sumber inspirasi yang sedang mengikuti trend yang sama reka bentuk halaman tunggal.Tujuan utama di sini adalah untuk merangsang kreativiti korang dan memberi inspirasi kepada imaginasi untuk mencipta trend rekaan korang sendiri kerana laman web korang itu  mewakili korang dan jenama korang. Layan!!!
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my