09 Februari 2013

Majalah Fitrah -Bacaan Santai Berilmiah


Salam semua. Apa khabar yer, lama juga tak update sampai orang ingat blog ni dah mati. Okeh untuk post kali ini aku tampilkan citer pasal majalah baru di pasaran iaitu Majalah Fitrah. Majalah Fitrah berkonsepkan siri komik islamik dan info untuk mendidik jiwa remaja. Cover jilid pertama dilukis oleh saudara Athool dan didalamnya terdapat beberapa pengisian yang menarik. Meh tengok previewnya sikit:



Selain menyiarkan artikel yang menarik yang aku rasa tak semua orang tahu, majalah ini turut menyelitkan komik yang memang sesuai untuk semua golongan. Ini dapat menarik golongan muda untuk mendampingi malajah ini. Edisi perdana majalah ni boleh didapatkan di semua kedai buku bermula bulan Januari lepas lagi. Majalah ini diterbitkan secara jilid dan kena tunggu lama sikit untuk isu kedua nanti. Jangan lupa like FB majalah ini di: http://www.facebook.com/majalah.fitrah.5 .


0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my