26 September 2010

Sambil Twitter Dapat Duit Dengan Churpchurp


ChurpChurp merupakan salah satu laman web yang menawaran ganjaran kepada sesiapa yang mempunyai Twitter untuk menjadi pengiklan . Fungsinya lebih kurang dengan nuffnang tetapi pembayaran adalah berdasaran tugasan yang diberikan. Contohnya kita mempromosikan sesuatu barangan yang telah diberikan. Macam mana kita nak dapat tugasan tu? Daftar la dulu, selepas itu orang boleh pilih antara dua sama ada mendapat melalui e-mel atau direct dari laman web tersebut. Korang just compose post dengan keyword yang menarik perhatian rakan-rakan di Twitter. Selamat mencuba, nakciter panjang pun aku baru jer join.Peace!

1 Komen Korang:

saya_arief berkata...

churp2 besh..
senang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my