08 November 2010

Lubuk Mainan Di XL Shop


Cakap banyak pun tak guna, bagi yang meminati model aksi dari luar negara seperti Hot Toys, Tood Mc Farlane, Star Wars dan bermacam-macam lagi disini tempatnya. Tanpa perlu risau pasal ketulenan sebab mainan dan model aksi disini adalah original dan mempunyai sijil asli. Jom surf laman web diorang dan order mana yang berkenan, penuhkan rak-rak di bilik anda dengan model aksi cambest.

Ni ada kerja kosong untuk sape yang berminat :

(double click to enlarge)

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my