08 Januari 2011

Logo Design Singa Utara Die Hard Fan

 Ini merupakan design aku untuk seorang kawan yang mahukan logo untuk kelab peminat bola sepak Perlis iaitu Singa Utara Die Hard Fan. Konsep logo yang simple dan warna yang tepat adalah rekaan yang aku buat untuk logo ni. Korang tengok memang macam tak best, tapi kawan aku approve jer ni. Apapun ini adalah percubaan untuk mereka lebih banyak logo untuk client2 lain. Logo ini akan digunakan untuk fan page di Facebook dan design t shirt untuk kelab peminat.

Ini ialah design yang diterima untuk bahagian belakang t shirt kelab peminat bola sepak Perlis.

Rekaan adalah hakcipta : AKU SEMPOI

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my