08 Januari 2011

Orkid Jingga Production - Logo Design

Ini merupakan salah satu hasil kerja aku dalam mencipta logo untuk client. Client aku ialah terdiri daripada kawan-kawan sahaja dan tidak meletakkan sesuatu harga yang tinggi pun. Logo ini adalah untuk produksi seorang kawan yang belajar di Universiti Malaysia Sabah. Jangkamasa untuk menyiapkan logo ini cuma mengambil masa 3 hari sebab client nak cepat. Selepas beberapa design ini adalah yang final dan menjadi pilihan. Layan jer. Keep on support us!

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my