07 Februari 2011

Majalah Gempak - Cuma Koleksi

Bila boring time cuti tahun baru Cina, inilah aktiviti buang masa aku. Keluarkan koleksi majalah Gempak, susun atas lantai astu ambik gambar. Ni sebahagian jer daripada koleksi aku. Malas nak kuarkan semua nanti kena kemaskan balik. Dah hampir 10 tahun mengumpul komik ni, berlambak dah komik ni dalam rumah aku. Layan...

2 ulasan:

Kech Hidayah berkata...

hehehe..saya pulak kumpul majalah utopia dari volume 2..no 1 tak sempat beli sebab tak kenal lagi.sebelum tu beli majalah gempak.tapi rasa macam utopia lagi best so stop beli gempak.pastu beli komik2 cinta yang comel2 tu.dah amik gambar tapi tak terbuat lagi entri.heheh

aku_NAPiE berkata...

ok la 2...tp kn leh order yg lama2...

Komik Keluang Man Kembali