18 Mac 2011

10 Contoh Fotografi Permainan (Toys Photography)


Sesungguhnya kreativiti tiada batasan terutamanya melibatkan fotografi. Disini aku memberikan beberapa contoh  fotografi permainan yang dianggap terbaik dalam web. Ianya mengabungkan ruang dan cahaya untuk komposisi yang hebat. Contoh yang disertakan ialah daripada filem, rancangan TV, Kartun dan model aki yang popular. Layan je la kan. Harap dapat inspirasi.











So, pada korang yang ada banyak koleksi tu boleh la try buat fotografi permainan ni. Mesti best kalau kena tema. Nak lebih contoh boleh sarch di Deviantart.com atau Flickr. Good luck!!

2 Komen Korang:

SyerAgh berkata...

lawa2

Tanpa Nama berkata...

A fault confessed is half redressed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my