12 Mac 2011

Semuanya Tentang Misai


Sebut jer misai pasti korang terbayang misai pada wajah lelaki atau korang sendiri kan.  Ianya kini sudah menjadi salah satu daripada subjek untuk dijadikan sebagai rekaan-rekaan hebat berinspirasikan misai. Aku rasa korang macam tak berapa faham lagi kan, oleh itu meh layan antara artwork yang menjadikan misai sebagai subjek matter dalam berkarya. Harap korang mendapat sedikit inspirasi dalam berkarya daripada post oleh aku pada kali ini. Peace!!

(T-shirt design)

(Pembuka tudung botol)

(Stokin Misai)

(Magnet Misai)


Lagi karya dan barangan berkaitan misai ni korang boleh layan lagi di laman blog:

1 Komen Korang:

Ieka Luvika berkata...

misai kucen tade ke? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my