09 April 2011

Earning Nuffnang RM4 Sehari


Alhamdulillah, baru saja cash out pendapatan dari Nuffnang pada minggu lepas. Hari ini aku nak cerita pasal earning aku pada hari ini yang naik mendadak. Selalunya pada hujung bulan aku akan check, ntah macam mana semalam aku adacheck earning, jumlah RM1.04 jer. Terkejut la gak, so tadi aku buka pula dah jadi RM4.48. Wah, menarik kalau setiap hari boleh earning RM4, bila darab 30 hari dah dapat berapa kan. Mungkin disebabkan trafik yang semakin meningkat kot. Thanks semua.Selamat mencuba. Komen entri ini ok :)

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my