24 Mei 2012

Cash Out Nuffnang Punya Earning


Sudah lama tak bukak laman Nuffnang dan jarang update profile, tapi baru-baru ni bila tengok ada duit yang boleh ditunaikan. Jadi tunggu apa lagi, walaupun tak banyak tapi boleh juga guna kan. Last aku cash out rasanya pada tahun lepas, mungkin orang tak berapa minat nak melayari blog-blog aku seperti ini. Namun blog Oh Napie mendapat sambutan yang hangat dan jumlah pageviewnya menyamai blog AKU SEMPOI ini. Ramai yang suka tengok gambar dari membaca agaknya. Inilah post aku untuk kali ini. Jom cash out Nuffnang dan pikir nak beli apa pulak ye. Layan!!!!

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my