11 Mei 2012

MAJALAH M1 SANTAI UNTUK SATU MALAYSIA

Lebih kurang hujung tahun lepas telah muncul Majalah yang dikatakan agak berlainan dari segi konsep dan pengedaran majalah ini iaitu Majalah M1. M membawa maksud Majalah iaitu himpunan artikel dan kartun yang sesuai untuk semua golongan masyarakat, manakala 1(logo 1Malaysia) pula membawa maksud 1 Malaysia yang merangkumi kepelbagaian penduduk, kaum, peristiwa dan kisah di seluruh Malaysia. Mungkin ramai yang salah faham apabila majalh ini dikeluarkan, ianya sama sekali tidak memaparkan agenda politik pihak tertentu.


 Tagline Majalah untuk rakyat bermatlamat untuk melahirkan rakyat yang benar-benar faham dan cintakan negara. Jelaslah yang majalah ini berkonsep kenegaraan, ada faham?Beberapa kartunis lama dan baru disamping penulis yang versatil digabungkan untuk mengerakkan majalah ini agar lebih diterima umum. Setakat ini ianya telah diterbitkan sebanyak 3 isu. Jadi kalau nampak kat mana2 terus rembat majalah ini ok. Lagi mudah layan kat blog: http://komikami11.blogspot.com. Sebarang komen dan idea emel ke: akunapie@yahoo.com okay :)2 ulasan:

ARY'98 berkata...

Hef hef hef!

ARY'98 berkata...

Hef hef hef! Ulasan menarik cuma alamat blog dah tukar bro.... komikami12... bukan lagi komikami11 sebab baru kena hack. Hew hew hew!

Komik Keluang Man Kembali