12 November 2010

Koleksi Interview Dengan Kartunis


Bagi korang yang baru dengan blog AKU SEMPOI maybe tak pernah baca post pasal interview aku dengan Kartunis berbakat Malaysia. Setakat ini hanya 5 orang yang berjaya di temubual. Insyaallah, di masa akan datang lebih banyak interview akan dilakukan. Disini senarai kartunis yang telah ditemubual, kalau nak baca apa yang aku tanya pada diorang korang klik jer NAMA diorang ok. Have fun. Peace!!






Sape yang ada Facebook tu sila "like: post ni ok. Thanks you!!

0 Komen Korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni

blogr.my